(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Vrabci v protlaku

Potřebné ingredience
vepřové plecko: 500 g ,kmín: špetka ,sůl: špetka ,pepř: špetka ,olej na smažení: 20 ml ,cukr krupice: 1 lžička, protlak rajčatový: 1, česnek: 1 stroužek
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky. Osolíme‚ opepříme‚ přidáme kmín a maso chvíli restujeme na rozpáleném oleji na pánvi.
Krok 2:
Potom je přendáme do pekáče a podlijeme. Pečeme v troubě při 180 °C. Když je poloměkké, přidáme rozetřený česnek a rajčatový protlak. Osladíme. Podlijeme vodou.
Krok 3: Hotové maso vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou a krátce provaříme. Maso vrátíme zpět do pekáče. Podáváme s bramborovými knedlíky a se zelím.
Krok 2:
Potom je přendáme do pekáče a podlijeme. Pečeme v troubě při 180 °C. Když je poloměkké, přidáme rozetřený česnek a rajčatový protlak. Osladíme. Podlijeme vodou.
Krok 3: Hotové maso vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou a krátce provaříme. Maso vrátíme zpět do pekáče. Podáváme s bramborovými knedlíky a se zelím.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kopretinaleni
(upraveno)
16. 5. 2011, 16:00
dnes jsme doma vyzkoušeli a receptík je opravdu dobrůtka. Trošičku jsme si to vylepšili pár lžícema obyčejné hořčice, než jsme dali do trouby a cukr jsem nepřidávala vůbec :o)

nahlásit

marcelau
(upraveno)
12. 5. 2011, 21:06
krásný talířek, mlask
nahlásit